Γενικά

Κλώτσησε μπάλα και τρέχει για Μπερναμπέου o Σκόκο!

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Νάτσο Σκόκο ακολούθησε μέρος του προγράμματος και κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στην αποστολή της Ρίβερ για τον τελικό.

Ελάχιστες, αλλά υπάρχουν ελπίδες για τη συμμετοχή του Νάτσο Σκόκο στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Μπόκα.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρίβερ για πρώτη φορά ύστερα από τις 21 Νοεμβρίου, όταν και υπέστη υποτροπή στη θλάση που αντιμετώπιζε, ακολούθησε μέρος του προγράμματος κι έκανε ασκήσεις με μπάλα. Σαφώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, όμως η απουσία του Μπορέ (τιμωρημένος) αλλά και η μεγάλη αδυναμία που του έχει ο Γκαγιάρντο κάνουν το ιατρικό τιμ των «εκατομμυριούχων» να κάνει τα αδύνατα δυνατά με την περίπτωση του «υδραυλικού».

Μεγάλος αντίπαλος σαφώς και είναι ο χρόνος. Το πρώτο στοίχημα είναι να μπει στην αποστολή της Ρίβερ, που αύριο αναχωρεί για Μαδρίτη κι ανάλογα με την κατάστασή του στις προπονήσεις που θα κάνει η ομάδα του στην ισπανική πρωτεύουσα θα κριθεί και το εάν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x