Europa League

Κόβαλτσουκ: «Τυχερό το γκολ, αλλά ήμασταν καλύτεροι»

Ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ τόνισε πως η Ντινάμο Μπρεστ άξιζε την πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο, για τον οποίο πάντως παραδέχθηκε ότι έπαιξε πάρα πολύ καλά!

Ανακουφισμένος από το γεγονός ότι η Ντινάμο Μπρεστ κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-1, ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ…

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ατρόμητος έπαιξε πάρα πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αντιδράσουμε όταν δεχθήκαμε το γκολ», είπε αρχικά ο Λευκορώσος τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Αλλά χάρη στους παίκτες μας που δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στο γκολ, καταφέραμε και προκριθήκαμε. Ευχαριστώ τους παίκτες μας που κατάφεραν να σκοράρουν σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ και έκαναν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι».

Όσο για το αν αισθάνεται τυχερός για το γκολ της πρόκρισης; «Η τύχη είναι με τους δυνατούς και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έπρεπε να τελειώσουμε την πρόκριση στο πρώτο ματς. Μπορεί να ήταν τυχερό το γκολ, αλλά ήμασταν καλύτεροι. Αξίζαμε την πρόκριση», απάντησε ο Κόβαλτσουκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x