Europa League

Κόβατς: «Νίκη με ΠΑΟΚ για να μπορούμε να ονειρευόμαστε»

Ο μέσος της Βίντι έδωσε σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ίστβαν Κόβατς ξέρει καλά πως για να προκριθεί η Βίντι στους «32» του Europa League θα χρειαστεί να ζευγαρώσει τις νίκες της επί του ΠΑΟΚ.

«Συμφωνώ και εγώ με τον προπονητή μου, πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Τούμπα. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε καλά, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα για να προχωρήσουμε στους ομίλους, θέλουμε να ονειρευτούμε. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στο σπίτι μας. Υπολογίζουμε πολύ στους φιλάθλους μας με ζεστή καρδιά, αλλά κρύο αίμα», τόνισε ο μεσοεπιθετικός της ουγγρικής ομάδας.

«Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ήταν μία καλή εμπειρία γιατί μάθαμε πολλά απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ελληνικές ομάδες και αυτό μας βοήθησε πολύ για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας, ήταν τα πιο σημαντικά μέσα στη σεζόν. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε. Δεν έχει σημασία αν ο ΠΑΟΚ ή η Τσέλσι είναι αντίπαλοι μας. Θα είναι καλό να κερδίσουμε στο σπίτι μας», πρόσθεσε ο 26χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x