Την πρόθεσή του να φύγει από τη Ρέαλ έκανε γνωστή ο Ματέο Κόβατσιτς. Έχοντας περιορισμένο ρόλο και χρόνο στη «βασίλισσα», ο Κροάτης μέσος θέλει να μετακομίσει σε έναν σύλλογο όπου θα πρωταγωνιστεί.

«Θα ήθελα να παίζω περισσότερο στη Ρεάλ, αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο. Καταλαβαίνω την κατάσταση, αλλά θεωρώ πως το καλύτερο για μένα θα ήταν να πάω σε μια άλλη ομάδα, όπου θα έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι βασικός. Είναι κάτι που μπορώ να καταφέρω και θα ήθελα να το έχω τώρα. Στη Ρεάλ δίχως τακτικές συμμετοχές είναι δύσκολο να δείξω την αξία μου και δεν είμαι χαρούμενος. Σίγουρα είχαμε απίστευτες επιτυχίες και είχα καταπληκτικούς συμπαίκτες, αλλά δεν ένιωθα γεμάτος γιατί η συμβολή μου δεν ήταν μεγάλη και θέλω αυτό να αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει με το νέο προπονητή, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον μου», δήλωσε ο 24χρονος άσος, που φέτος 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ