Stoiximan Super League

Κοντά σε deal για Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Πιθανότατη θεωρείται πλέον η παραχώρηση του Έλντερ Μπαρμπόσα από την ΑΕΚ. Η προσφορά της Αλ Ουάσλ καλύπτει την «Ένωση» και το πώς θα παρακαμφθεί η ρήτρα της Μπράγκα είναι το μόνο εμπόδιο που απομένει.

Έτοιμη να παραχωρήσει τον Έλντερ Μπαρμπόσα φαίνεται η ΑΕΚ.

Οι διαπραγματεύσεις της «Ένωσης» με την Αλ Ουάσλ είναι προχωρημένες και φέρεται να έχει επιτευχθεί σημείο σύγκλισης στο 1 εκατ. ευρώ.

Περιμένοντας λοιπόν να κατατεθεί και γραπτά η συγκεκριμένη προσφορά, οι συζητήσεις επικεντρώνονται πλέον στη φόρμουλα με την οποία θα κλείσει το deal. Και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο θα παρακαμφθεί το ποσοστό 30% που δικαιούται η Μπράγκα σε περίπτωση μεταπώλησης του Πορτογάλου.

Διότι η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν 2+1 που υπήρχε στο πρώτο του συμβόλαιο, αλλά έτσι δεν είναι εξασφαλισμένο ότι ξεπερνιέται το εμπόδιο. Ως πιθανότερη λύση λοιπόν θεωρείται μια νέα ανανέωση συμβολαίου, δανεισμός του παίκτη με υψηλό ενοίκιο και εγγυήσεις ότι θα αγοραστεί με το υπόλοιπο του ποσού το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ έχει δρομολογήσει ήδη τη διαδικασία αντικατάστασης του Μπαρμπόσα, εξετάζοντας λύσεις εξτρέμ που της έχουν προταθεί και τις οποίες είχε αναζητήσει υπό την προοπτική παραχώρησής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x