Ισπανία

Κοντά σε Παλάσιος η Ρεάλ Μαδρίτης

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Εζεκιέλ Παλάσιος στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την «TyC Sports». 23 εκατ το κόστος της μετακίνησης του παίκτη.

Την επόμενη μέρα κοιτάζει η Ρεάλ Μσδρίτης μετά το εφιαλτικό «Clasico» και, όπως φαίνεται, έχει ήδη βρει το νέο μεταγραφικό απόκτημά της.

Σύμφωνα με την ισπανική «TyC Sports», η «βασίλισσα» τα έχει βρει σε όλα με τον Εζεκιέλ Παλάσιος της Ρίβερ Πλέιτ και αναμένεται να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο έναντι 23 εκατ. ευρώ.

Ο 20χρονος μέσος θα συνεχίσει ως δανεικός στην Αργεντινή μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα ενταχθεί στους «Μερένχες».

Με αυτόν τον τρόπο η Ρεάλ θα καταφέρει, όπως αναφέρεται, να κερδίσει τον ανταγωνισμό με τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, που επίσης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που έκανε ντεμπούτο με την Ρίβερ Πλέιτ στα 16 του, έχει αγωνιστεί 27 φορές στη Primera Division της Αργεντινής, ενώ έχει συμπληρώσει και εννέα συμμετοχές στο Copa Libertadores.

Συνολικά έχει πετύχει τέσσερα γκολ με την φανέλα των «εκατομμυριούχων», ενώ έχει αγωνιστεί και σε δύο παιχνίδια με την εθνική Αργεντινής, κόντρα στις Γουατεμάλα και Κολομβία.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x