Αγγλία

Κοντά στη Γουέστ Χαμ ο Νασρί

Κοντά στην επιστροφή του στην Premier League είναι ο Σαμίρ Νασρί, που αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ για να υπογράψει στη Γουέστ Χαμ, ενόψει της λήξης της 18μηνης τιμωρίας του.

Μια ανάσα από τη Γουέστ Χαμ βρίσκεται ο Σαμίρ Νασρί, που έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στις προπονήσεις αυτό το μήνα, μετά και τη λήξη της 18μηνης τιμωρίας του.

Ο 31χρονος αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ για να υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με τα «σφυριά» και να επιστρέψει στην Premier League, μετά το πέρασμα του από την Άρσεναλ (2008-11) και τη Μάντσεστερ Σίτι (2011-17).

Από 'κει και πέρα, θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 2019, ενώ -εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία- στη νέα του ομάδα θα συναντήσει τον προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στους «πολίτες».

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος χαφ μετά τη φυγή του από το Μάντσεστερ αγωνίστηκε στην Τουρκία για την Αντάλιασπορ, αλλά το συμβόλαιο του τερματίστηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2018.

Ένα μήνα αργότερα τιμωρήθηκε για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, από την περίοδο που αγωνιζόταν ως δανεικός στη Σεβίλλη. Ο Γάλλος έχει πραγματοποιήσει 215 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα και έχει πετύχει 38 γκολ, 18 με τους «κανονιέρηδες» και 20 με τους «πολίτες».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x