Αγγλία

Κοντά στην επιστροφή ο Κοσιελνί

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του Λοράν Κοσιελνί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άρσεναλ, καθώς προπονήθηκε κανονικά με την πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων» μετά από έξι μήνες.

Ένα «βήμα» πιο κοντά στην επιστροφή του είναι ο Λοράν Κοσιελνί, που πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Άρσεναλ, για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες!

Ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αχίλλειο τον περασμένο Μάιο, όπου του στέρησε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την μετέπειτα πρωταθλήτρια εθνική Γαλλίας.

Ο 33χρονος επέστρεψε νωρίτερα από το αναμενόμενο σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και είναι πιθανό να πραγματοποιήσει σύντομα την πρώτη του φετινή συμμετοχή.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, ο άσος των Λονδρέζων θα έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβρη για να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, όμως δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει μέσα στον επόμενο μήνα για να ενισχύσει την ομάδα του.
Ο Ουνάι Έμερι πάντως, αποκάλυψε την Παρασκευή πως δεν θα βιαστεί να ρίξει στη «μάχη» τον Γάλλο για να μην ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή.

«Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Υπομονετικοί γιατί πρέπει να περιμένουμε περισσότερο από ένα μήνα. Πρέπει πρώτα να νιώσει καλά. Εφόσον ήδη κάνει κάποια πράγματα, τότε πάει καλά», υποστήριξε ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως πρέπει να του τονώσουμε την αυτοπεποίθηση, να είναι κοντά στην ομάδα επειδή ήταν ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός. Τώρα πάντως καλυτερεύει, προπονείται μαζί με την ομάδα σε κάποια πράγματα και είναι αρκετά αισιόδοξος».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x