Ισπανία

Κοντά στην Πόρτο ο Ρούλι με… συστατική επιστολή Κασίγιας

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χερονίμο Ρούλι από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται η Πόρτο, μετά από εισήγηση του Ίκερ Κασίγιας.

Το «διάδοχο» του κάτω από τα γκολπόστ της Πόρτο υπέδειξε ο Ίκερ Κασίγιας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, οι «δράκοι» βρίσκονται μία ανάσα από τη μεταγραφή του Χερονίμο Ρούλι από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 27χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας αποτελεί επιλογή κατόπιν συστάσεων του «Άγιου Ίκερ», ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη από τη συνύπαρξη τους στη La Liga και τον έχει προκρίνει ως τον κατάλληλο για να συμπληρώσει το δίδυμο τερματοφυλάκων της Πόρτο.

Λαμβάνοντας, βέβαια, υπ’ όψιν και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πρόσφατα ο σπουδαίος Ισπανός κίπερ, η επιλογή του Αργεντινουύ φαντάζει μακροπρόθεσμη.

Ο πορτογαλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 10 εκατ. ευρώ που αποζητά η Σοσιεδάδ κι έτσι μετά από 5 σεζόν και 180 συμμετοχές με τους Βάσκους, ο Ρούλι βρίσκεται κοντά σε αλλαγή σελίδας στην καριέρα του.

Την περασμένη σεζόν η Νάπολι είχε φτάσει επίσης κοντά στην απόκτηση του ύψους 1,89 τερματοφύλακα, όμως, η πρόταση των 15 εκατ. ευρώ που κατέθεσε δεν έγινε δεκτή από το βασκικό σύλλογο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x