Αγγλία

Κόντε: «Αξίζει θερμή υποδοχή ο Μουρίνιο»

Μια υποδοχή που θα χαρακτηρίζεται από σεβασμό μετά τα όσα έχει καταφέρει με την Τσέλσι αξίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δήλωσε εν όψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αντόνιο Κόντε.

Με μεγάλο σεβασμό για τα όσα έχει καταφέρει με την Τσέλσι και γενικότερα στην καριέρα του ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας για το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι ο Πορτογάλος συνάδελφός του έχει πετύχει πάρα πολλά με τους Λονδρέζους και αξίζει ανάλογης υποδοχής από τους φίλους των «μπλε» και πρόσθεσε ότι μετά το σφύριγμα της έναρξης θα είναι ένας αντίπαλος όπως όλοι οι άλλοι.

«Θεωρώ ότι ήταν ένας σημαντικός προπονητής για την Τσέλσι. Με την ομάδα, με τους παίκτες έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ιστορία. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Αξίζει μία καλή υποδοχή. Επαναλαμβάνω: Έφερε με την ομάδα, τους παίκτες και το προσωπικό, μεγάλο μέρος στην ιστορία της ομάδας. Όταν έχεις κερδίσει τρία πρωταθλήματα, παραμένεις στις καρδιές των οπαδών. Είναι φυσιολογικό.

Μετά το σφύριγμα της έναρξης θα είναι ένας αντίπαλος από αθλητικής πλευράς. Έχω μεγάλο σεβασμό προς αυτόν. Είναι σπουδαίος προπονητής. Έχει κερδίσει πάρα πολλά στην καριέρα του. Άξιζει τον μέγιστο σεβασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x