Αγγλία

Κόντε: «Απαράδεκτες οι σκηνές βίας χθες στο γήπεδο»

Στο εξωαγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού Γουέστ Χαμ-Τσέλσι στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντόνιο Κόντε, κάνοντας λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Στο εξωαγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού Γουέστ Χαμ-Τσέλσι στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντόνιο Κόντε, κάνοντας λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων. Απ' την άλλη, τόνισε επίσης την ατυχία της ομάδας του, που ήταν καθοριστική χθες στο να ηττηθεί απέναντι στα «σφυριά».

Αν και η Τσέλσι έχασε με σκορ 2-1 από τη Γουέστ Χαμ για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, οι άσχημες εικόνες μέσα και έξω από το «Ολυμπιακό Στάδιο» έβαλαν σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι αυτό καθαυτό για τον προπονητή των «μπλε».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να προβλέψω πως έρχεται γιατί είχα εστιάσει στο παιχνίδι μας. Αυτού του είδους οι καταστάσεις δεν μου αρέσουν, είναι σημαντικό όμως να βλέπεις πάντα την σωστή πλευρά των πραγμάτων. Στην Αγγλία είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό και ζητώ συγγνώμη για αυτή την κατάσταση».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε: «Ξέρουμε πως τέτοια παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα, αλλά θεωρώ πως ήμασταν συγκεντρωμένοι και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν περιμέναμε τόσο νωρίς το δεύτερο γκολ. Αυτό ήταν που άλλαξε το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση, και πιστεύω πως ήμασταν και λίγο άτυχοι. Είναι κρίμα. Όταν χάνεις, βλέπεις συνήθως τα άσχημα πράγματα, και στο παιχνίδι αυτό βρήκα αρκετά θετικά από εμάς».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x