Euro 2016

Κόντε: «Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε σπίτι»

Η Ιταλία αντιμετωπίζει ένα από τα ισχυρά φαβορί του Euro 2016, όμως δεν υπάρχει φόβος, παρά μόνο σεβασμός όπως δηλώνει ο προπονητής της.

«Αγώνα δίχως αύριο», χαρακτήρισε αυτόν της Ιταλίας κόντρα στην Ισπανία ο Αντόνιο Κόντε, καλώντας τους παίκτες του να τα δώσουν όλα προκειμένου να μην χρειαστεί πρόωρη αποχώρηση από την Γαλλία.

«Σεβόμαστε την Ισπανία διότι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία από τις ισχυρότερες ομάδες του κόσμου. Είναι ένα από τα φαβορί. Εμείς θα κάνουμε το παν. Αν οι αντίπαλοι μάς δείξουν ότι είναι δυνατότεροι, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους χειροκροτήσουμε, αλλά δεν θα είμαστε τα εξιλαστήρια θύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κόντε παρότι δεν έχει ξεχάσει την βαριά 4άρα από τους Ισπανούς στον τελικό του Euro 2012, δεν σκοπεύει να ζήσει κάτι παρόμοιο: «Οι ποδοσφαιριστές μου και εγώ δεν θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι. Πρέπει να νικήσουμε παίζοντας επιθετικά και προσέχοντας την άμυνά τους, τους Μοράτα, Νολίτο, Φάμπρεγας και Ινιέστα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον καθένα ξεχωριστά», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαστε εδώ για μία απλή εμφάνιση. Αν ψάχνουμε δικαιολογίες, τότε θα χάσουμε. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί το συνηθισμένο δεν είναι αρκετό. Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου μπορούν να το κάνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x