Αγγλία

Κόντε: «Είμαι… serial winner»

Ο Αντόνιο Κόντε είχε όρεξη για λογοπαίγνια.

Μπορεί να άκουσε πολλά και να χρεώθηκε την κακή σεζόν της Τσέλσι, αλλά ο Αντόνιο Κόντε χαμογέλασε τελευταίος μετά τη νίκη με 1-0 επί της Μαν. Γιουνάιτεντ και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Δεν ήταν εύκολο, γιατί αυτή τη στιγμή η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι θεωρητικά πιο δυνατή από μας. Σε δύο χρόνια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πιστεύω πως απέδειξα και στην Αγγλία πως είμαι νικητής, ένας… serial winner παρά τις δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο να πάρεις τίτλους στην Αγγλία. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και τους φιλάθλους μας, γιατί το άξιζαν μετά από μια δύσκολη σεζόν. Η απώλεια της θέσης για το Champions League δεν είναι κάτι καλό για την Τσέλσι, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε. Η πέμπτη θέση όμως ήταν αυτή που αξίζαμε», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για το μέλλον του; «Η θέση μου δεν αλλάζει. Δεν ήθελα να ακούσω καμία άλλη προσφορά, γιατί η απόφασή μου ήταν ξεκάθαρη, να σεβαστώ το συμβόλαιό μου και να συνεχίσω να δουλεύω. Έχω συμβόλαιο, αλλά γνωρίζω πως η διοίκηση μπορεί να πάρει μια απόφαση, θετική ή αρνητική. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη διοίκηση και θα αποδεχτώ κάθε απόφασή της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x