Champions League

Κόντε: «Να βρούμε γρήγορα το δρόμο μας... »

Τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τη φετινή σεζόν, έχοντας πλέον και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καλείται να βρει η Τσέλσι, με τον Αντόνιο Κόντε να δηλώνει ότι ακόμα η κατάσταση είναι δύσκολη.

Τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τη φετινή σεζόν, έχοντας πλέον και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καλείται να βρει η Τσέλσι, με τον Αντόνιο Κόντε να δηλώνει ότι ακόμα η κατάσταση είναι δύσκολη με τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του...

Οι «μπλε» του Λονδίνου ηττήθηκαν 3-0 από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» και από τα λεγόμενα του Ιταλού προπονητή γίνεται αντιληπτό πως ακόμα δεν έχει βρεθεί το... μονοπάτι στο οποίο θα βαδίσει η ομάδα για να καταφέρει να παρουσιάσει σταθερότητα στην εικόνα της, τόσο στα εγχώρια, όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόντε

«Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να έχεις σταθερότητα και συνέπεια στις καλές εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να έχουμε ισορροπία. Πρέπει στο αμέσως επόμενο ματς να βρούμε την δίψα μας για νίκες, όπως γινόταν φανερό την περασμένη σεζόν. Η φετινή χρονιά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οφείλουμε να βρούμε τη δύναμη να καταλάβουμε όλα όσα πήγαν λάθος και να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα με τον σωστό τρόπο.

Πρέπει να αναζητήσουμε σε βάθος τα αίτια της ήττας αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για κάτι σημαντικό. Θα είναι πολύ δύσκολη η σεζόν αν δεν καταλάβουμε γρήγορα πως πρέπει να διαχειριστούμε τα πράγματα. Η Τσέλσι είναι ομάδα που από το όνομα και μόνο θα πρέπει να φοβάται ο αντίπαλος, αλλά φέτος δεν συμβαίνει αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x