Αγγλία

Κόντε: «Να φτιάξω νέο σύστημα με 9 ή 10 παίκτες»

Αιχμές προς την διαιτησία άφησε… εμμέσως ο Αντόνιο Κόντε για την ήττα της Τσέλσι από την Μπέρνλι με 2-3, άφησε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αντόνιο Κόντε.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση των παικτών του εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Μπέρνλι που βρήκε τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας να γνωρίζουν την ήττα με 2-3.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία, ωστόσο έμμεσα πέταξε το... καρφάκι για τις δύο κόκκινες που αντίκρισε η ομάδα του, λέγοντας πως ίσως πρέπει να προετοιμάσει σύστημα με εννέα ή δέκα παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για τις μεταγραφές. Δεν ανησυχώ, είμαι έτοιμος να παλέψω. Επαναλαμβάνω, ότι το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας και να την κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Η κόκκινη του Κέιχιλ ήταν η φάση-κλειδί στον αγώνα. Ξεκινήσαμε καλά και κυριαρχήσαμε στη συνέχεια. Μετά από την αποβολή το παιχνίδι άλλαξε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Εάν ήμασταν ικανοί να παραμείνουμε στο ματς, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί οι παίκτες μου έδειξαν τρομερή θέληση για να αλλάξουν το σκορ.

Στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια, έχουμε τελειώσει με εννέα ή δέκα παίκτες πρέπει να προσπαθήσω να προσαρμόσω ένα νέο σύστημα και να προβλέψω αυτή την κατάσταση, να παίζω με λιγότερους ποδοσφαιριστές .Δεν θέλω να σχολιάσω τον διαιτητή, όχι. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εναντίον της Μπέρνλι. Ήταν κρίμα γιατί ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δικός μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x