Αγγλία

Κόντε: «Πρέπει να τελειώνουμε γρηγορότερα τα ματς»

Η αδυναμία της Τσέλσι να «κλειδώνει» τη νίκη νωρίς κατά τη διάρκεια των αγώνων της φαίνεται πως προβληματίζει τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε την άποψη πως η Τσέλσι θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να τελειώνει νωρίτερα τα παιχνίδια της, μετά το νικηφόρο 3-2 απέναντι στη Μπρίστολ Ρόβερς για το League Cup.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Όταν κυριαρχείς στο παιχνίδι, πρέπει να το τελειώνεις. Για άλλη μια φορά δεν το κάναμε. Είναι κρίμα γιατί παίξαμε πολύ καλά και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι πως πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο «ζωντανό» στο παιχνίδι», δήλωσε ο 47χρονος κόουτς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι «μπλε» έχουν σκοράρει το νικητήριο γκολ στα τελευταία λεπτά στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με αντιπάλους τις Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ.

Αυτό φαίνεται πως ανησυχεί ιδιαίτερα τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος με τις δηλώσεις του ουσιαστικά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x