Αγγλία

Κόντε: «Σε δύο εβδομάδες θα ξέρετε αν θα φύγω ή αν θα μείνω μέχρι… να φύγω»

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Τσέλσι, θα γίνει γνωστό το προπονητικό μέλλον του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είχε όρεξη να πειράξει λίγο τους δημοσιογράφους..

Η θέση του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση σχεδόν από την αρχή αυτής της αγωνιστικής σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει βαρεθεί να απαντά στους δημοσιογράφους την ίδια ερώτηση: Θα φύγει από την ομάδα;

«Το σίγουρο είναι πως αυτή την στιγμή είμαι προπονητής της Τσέλσι και επικεντρώνομαι σε αυτό. Είναι δύσκολο να σχολιάζω εικασίες διότι τέτοιες υπάρχουν από την αρχή της σεζόν, αμέσως μετά το ματς με την Μπέρνλι. Και αυτές οι εικασίες δεν είναι σημαντικές για μένα γιατί μοναδικός σκοπός μου είναι να δουλεύω όσο το δυνατόν καλύτερα με τους παίκτες μου».

Ο Κόντε ωστόσο, άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα γίνει γνωστό το αν θα παραμείνει ή όχι στο Στάμφορντ Μπριτζ, τρολάροντας ελαφρώς και τους δημοσιογράφους: «Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι να τελειώσει η σεζόν και τότε θα μάθετε αν θα υπάρξει κάποια διαφορετική κατάσταση ή αν θα με ξαναδείτε την επόμενη σεζόν και θα αρχίσουμε πάλι τις εικασίες σχετικά με το μέλλον μου μετά τον πρώτο αγώνα».

Ερωτώμενος σχετικά με το αν θα του άρεσε μια μακροχρόνια συνεργασία με κάποιον σύλλογο, ο Ιταλός κόουτς απάντησε πως δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από τον ίδιο: «Σε μια τέτοια απόφαση, υπάρχουν πάντα δύο πλευρές, όχι μόνο μία. Μου αρέσει να δουλεύω με τους παίκτες μου, να χτίζω κάτι σπουδαίο, αλλά στην δουλειά μας το τελικό αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό, ειδικά όταν βρίσκεσαι με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Τσέλσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x