Champions League

Κόντε: «Θέληση, διάθεση, συγκέντρωση»

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου».

Το τρίπτυχο της επιτυχίας της Τσέλσι στο Wanda Metropolitano, όπου η Πρωταθλήτρια Αγγλίας έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει νίκη στο νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, αποκάλυψε ο Αντόνιο Κόντε μετά το 2-1 επί των «ροχιμπλάνκος» στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Όταν είσαι πίσω στο σκορ 1-0 στο ημίχρονο, είναι δύσκολο να επανέλθεις, όμως συνεχίσαμε να παίζουμε καλά και στο δεύτερο μέρος και ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί καλά και οι παίκτες μου έδειξαν θέληση, διάθεση και συγκέντρωση. Αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» ήταν τα λόγια του Ιταλού κόουτς, που αναφέρθηκε και ονομαστικά στους παίκτες του από τους οποίους δεν είχε κανένα παράπονο:

«Η εμφάνιση του Αζάρ ήταν εξαιρετική και ήταν το πρώτο του μεγάλο ματς μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του. Είμαι χαρούμενος που τον είδα να είναι σε τέτοια κατάσταση και είχε καλή συνεργασία με τον Μοράτα. Είμαι χαρούμενος και για τον Μπατσουαγί αλλά και για τον Γουίλιαν. Ο Κρίστενσεν στην άμυνα ήταν σωστός και έβγαλε χαρακτήρα».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x