Stoiximan Super League

Κοντόες στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Απόλλων θα σωθεί εύκολα»

Για τους στόχους του Απόλλωνα Σμύρνης, την επιλογή του να… μετακομίσει στην Ελαφρά Ταξιαρχία αλλά και την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία μίλησε ο Γιάννης Κοντοές στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοντοές στον ΣΠΟΡ FM και τον Γιώργο Σπανομανώλη:

Για το πλάνο που υπάρχει στον Απόλλωνα:
«Τις επιλογές μου πάντα τις πρόσεχα. Για να έρθω στον Απόλλωνα πέρασε ένα χρονικό διάστημα με τις συζητήσεις. Όσα είχαμε συζητήσει με την οικογένεια Μοναμβασιώτη, τον κύριο Κασναφέρη και τον προπονητή αρχίζουν και βγαίνουν επί χάρτου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένη σωματείο, υπάρχει πολύ διάθεση και είναι μια ομάδα που ήρθε για να μείνει στην Σούπερ Λίγκα. Αυτό θέλουμε όλοι στον Απόλλωνα».

Για το αν θεωρεί από τα πρώτα δείγματα πως ο Απόλλων μπορεί να μείνει στην Σούπερ Λίγκα: «Σίγουρα δεν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας. Οι κινήσεις που γίνονται είναι μετά από αρκετή σκέψη και ψάξιμο, πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες. Είναι ρίσκο γιατί είναι μια καινούργια ομάδα. Οι ξένοι παίκτες είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα η βελτίωση της ομάδας είναι πολύ μεγάλη. Η χημεία δεν μπορεί να έρθει κατευθείαν αλλά σιγά σιγά βρίσκει ο ένας τα πατήματα του άλλου. Πιστεύω και βάσει της εμπειρίας που έχω, ότι ο Απόλλων θα μείνει πολύ εύκολα. Ο Απόλλων βαδίζει στα χνάρια του Ατρομήτου, είναι μια ομάδα πλαστελίνη που ο καθένας αφήνει το αποτύπωμά του. Η οικογένεια Μονεμβασιώτη μας προσφέρει τα πάντα, όλοι βάζουν το λιθαράκι τους. Πιστεύω πως φέτος θα πάει πολύ καλά η χρονιά.

Σαν πρώτη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα και αλλάζοντας το ρόστερ, όλοι λένε πως πρέπει να ακολουθήσουν τις ακαδημίες, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Τον πρώτο χρόνο είναι λογικό να έχει πάρει η ομάδα παίκτες με εμπειρίες, είναι κάτι το σωστό. Χτίζετε ένας κορμός».


Για τον Άκη Μάντζιο: «Τον προπονητή τον γνώριζα από τον Πανιώνιο. Νομίζω έχει δείξει την δουλειά του και στον Πανθρακικό που έπαιζε 3-5-2. Έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του αλλά θα έχει και το πιο δύσκολο έργο από κάθε άλλον προπονητή στην Σούπερ Λίγκα καθώς έχει μια καινούργια ομάδα. Έχουμε πάρει την άκρη του σχοινιού και προχωράμε, υπάρχει πλάνο. Βλέπω μια τρομακτική βελτίωση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

Για την επιλογή του να μετακομίσει στον Απόλλωνα:
«Με όλη την ειλικρίνια που με διακατέχει, σε όλες τις ομάδες που πήγα πέρασε πολύ καλά. Ως πρώτο στόχο είχα βάλει να πάω στο εξωτερικό ίσως και σε μικρότερη κατηγορία. Ήθελα να δω πως είναι τα πράγματα έξω. Ο τρόπος που με προσέγγισαν, όμως και η πίεση που δέχθηκα με καταστάλαξαν στον Απόλλωνα. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορείς να συνεννοηθείς, δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος. Θέλω να διακριθώ μέσα από τον Απόλλωνα, με γεμίζει σαν ομάδα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες μου ημέρες. Δεν είναι ο στόχος που είχα παλιά, καθώς οι προηγούμενες ομάδες μου πάλευαν για τα πλέι οφ, αλλά το γεγονός ότι έχει έναν στόχο σε ιντριγκάρει. Το απολαμβάνω και δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το πώς θα προσελκύσει τον κόσμο ο Απόλλων να έρθει στο γήπεδο: «Σε όλες τις ομάδες που πέρασα, η σχέση οπαδών με τον πρόεδρο ήταν μίσους και αγάπης. Στόχος μας είναι με την ποιότητά μας και την δουλειά να τους τραβήξουμε στο γήπεδο. Το γήπεδο του Απόλλωνα είναι πολύ ποδοσφαιρικό και θέλουμε να έρχεται ο κόσμος να το ευχαριστιέται. Το αποτέλεσμα είναι το σημαντικό και με αυτό θα προσελκύσουμε τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x