Ελλάδα

Κοντός: «Ενθαρρυντικό ότι ασχολείται με τον σχεδιασμό ο Πιτίνο-Ίσως υπάρχει ήδη PlanB για προπονητή»

Το ότι ο Ρικ Πιτίνο ασχολείται έντονα με τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει σχολίασε ο Δημήτρης Κοντός και αναφέρθηκε στην πιθανότητα ύπαρξης plan Β

Τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για την επόμενη περίοδο ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στην βοήθεια που δίνει ο Ρικ Πιτίνο, παρότι δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας.

«Είπε πως είτε μείνει, είτε φύγει θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για την επόμενη μέρα ποικιλοτρόπως. Σε αυτό είμαστε. Ούτε στο μένει, ούτε στο φεύγει. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Είναι εντελώς δική του απόφαση. Το συζητάει με την οικογένειά του. Το ότι ασχολείται με την ομάδα είναι ενθαρρυντικό αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι Πέμπτη, Παρασκευή».

Σε ερώτηση για το πώς δίνεται ο σχεδιασμός του ρόστερ σε προπονητή, χωρίς να είναι σίγουρο πως θα μείνει, ο Δημήτρης Κοντός απάντησε: «Μπορεί να υπάρχει έτοιμο το plan b στον Παναθηναϊκό, με προπονητή που να έχει και άποψη από τώρα για το ρόστερ. Είναι εικασία αλλά θεωρώ αδύνατο όταν έχεις δύο δρόμους μπροστά σου να μην έχεις άποψη και από τους δύο», ενώ σε ερώτηση για το αν αυτός θα είναι από το… Περιστέρι, σχολίασε:

«Σίγουρα είναι υπαρκτό σενάριο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δυνατή δομή, ως προς τους συνεργάτες. Προπονητές που τους έφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης, δούλεψαν με τον Πασκουάλ και με τον Πιτίνο. Είναι μεγάλο όπλο το ότι υπάρχουν αυτά τα πρόσωπα. Δεν είναι τυχαίο ότι τους αποδέχτηκαν και ο Πασκουάλ και ο Πιτίνο. Από τo 2012 έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει πολύ καλό ρυθμό συνεργασίας και μπορεί να κινηθεί με επιτυχημένο τρόπο».

Όσο για την προσθήκη του Τζέικομπ Γουάιλι ανέφερε: «Δεν είναι παίκτης που προέκυψε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τον σημείωσε ο Παναθηναϊκός από το ματς με την Γκραν Κανάρια, τον παρακολούθησε και είδε ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει το επόμενο βήμα. Είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Παναθηναϊκός. Κινήθηκε αθόρυβα και έκλεισε τον παίκτη άμεσα γιατί ο Πιτίνο προέβλεψε ότι θα ενδιαφερθούν κι άλλες ομάδες. Ανήκει στην κατηγορία παικτών που ο Παναθηναϊκός έχει πάθει και έχει μάθει τόσα χρόνια. Έχασε παίκτες που έκαναν το μπαμ σε άλλες ομάδες, για αυτό κινήθηκε με αυτόν τον τρόπο».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x