Stoiximan Super League

Κοιτά… ψηλότερα για φορ ο Παναθηναϊκός

Γκαλαμπίνοφ και Πέκχαρτ είναι στη λίστα, αλλά ζητείται κάτι καλύτερο.

Ο Γιώργος Δώνης δεν βιάζεται για την απόκτηση σέντερ φορ και γνωρίζοντας πως για τη συγκεκριμένη θέση θα καλυφθεί η μοναδική θέση ξένου και άνω των 23 ετών που μπορεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Έστω κι αν με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν θα διατεθούν πάνω από 400-500 χιλ. ευρώ για την απόκτηση επιθετικού.

Στη λίστα του προπονητή του «τριφυλλιού» βρίσκονται τόσο ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, όσο και ο Τόμας Πέκχαρτ, με τον πρώτο να είναι σαφώς ψηλότερα από τον δεύτερο. Όμως ούτε ο Βούλγαρος της Τζένοα, ούτε ο Τσέχος της Χάποελ Μπερ Σεβά καλύπτουν απόλυτα τα θέλω των «πράσινων» που ψάχνουν κάτι καλύτερο. Ήδη εξετάζονται κάποιες τέτοιες περιπτώσεις και γίνονται επαφές.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, που είναι ανεξάρτητη από αυτή του ξένου φορ. Παρότι υπάρχει διαφορά με τη Ντόρτμουντ και με τον 19χρονο επιθετικό, εκφράζεται η αισιοδοξία πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα αποκτηθεί ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x