Ισπανία

Κόκε: «Εάν ο Φέλιξ ακούει τις συμβουλές του προπονητή θα γίνει ο παίκτης που όλοι θέλουμε»

Σίγουρος ότι θα εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπο του ο Ζοάο Φέλιξ εμφανίστηκε ο συμπαίκτης του, Κόκε, αρκεί να ακολουθεί τις συμβουλές του προπονητή.

Την πεποίθησή του ότι, εφόσον ο Ζοάο Φέλιξ ακολουθήσει τις συμβουλές του προπονητή, θα εξελιχθεί σε εκείνον που άπαντες προσδοκούν εξέφρασε ο συμπαίκτης του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε.

«Όλοι μπορούν να αντιληφθούν τις προσδοκίες που υπάρχουν από τον Ζοάο, είναι νέος και έχει πολλά ακόμα να βελτιώσει. Πολλοί παίκτες στο παρελθόν έπρεπε να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της Ατλέτικο, όμως πιστέψτε με δεν είναι εύκολο. Εάν ακούει τις παρατηρήσεις του προπονητή και των συμπαικτών του, θα εξελιχθεί στον ποδοσφαιριστή που όλοι περιμένουν», υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά το ματς των «ροχιμπλάνκος» με το «κίτρινο υποβρύχιο».

Επίσης, δεν παρέλειψε να τονίσει την ατυχία που κατατρέχει τον 20χρονο άσο σχετικά με τους συνεχείς τραυματισμούς: «Είναι άτυχος με τους πρόσφατους τραυματισμούς που αντιμετώπισε, αλλά είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα δούμε τον Ζοάο που επιθυμούμε».

Ο Πορτογάλος επιθετικός επέστρεψε στην ενεργό δράση, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έπειτα από τέσσερις εβδομάδες, μπαίνοντας ως αλλαγή στην εντός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Βιγιαρεάλ με σκορ 3-1. Μάλιστα, σκόραρε στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά, ύστερα από το Σεπτέμβριο και το ματς με αντίπαλο τη Μαγιόρκα. Παράλληλα, ήταν το πρώτο του γκολ μετά το Δεκέμβριο σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x