Σε διευκρινίσεις όσον αφορά στο διοικητικό καθεστώς του «Καραϊσκάκη» θέλησε να προχωρήσει ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι το γήπεδο τελεί από το 2010 υπό τον έλεγχο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναφερόμενος, δε, στο γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών του στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.», σημείωσε ότι αυτό οφείλεται σε διαπραγματεύσεις του νυν ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τις τράπεζες.

Αναλυτικά η δήλωση Κόκκαλη

«Με το από 06/07/2010 Ιδιωτικό Συμφωνητικό, συμφωνήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών μου στις εταιρείες ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή/και σε Εταιρείες του.

Οι μεταβιβάσεις των μετοχών μου στις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. έχουν ως γνωστόν ολοκληρωθεί ήδη από το 2010.

Όσον αφορά στην ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. έχουν ήδη από 17/12/2010 υπογραφεί σχέδια συμφωνητικών μεταβίβασης μετοχών, έχει πληρωθεί από εμένα ο τότε επιβαλλόμενος σχετικά φόρος και έχει καταβληθεί το σύνολο του συμφωνηθέντος τιμήματος μεταβίβασης.

Έκτοτε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., συνεπώς και το Στάδιο «Ε.Ο.Ε. Γ. Καραϊσκάκης», τελούν υπό τον αποκλειστικό έλεγχο, όσον αφορά στην δική μου συμμετοχή (50%), του κ. Ευαγγέλου Μαρινάκη.

Η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών (κατ’ άρθρο 8β του Κ.Ν.- 2190/20) καθυστερεί λόγω διαπραγματεύσεων που έχουν, ερήμην μου, εκπρόσωποι του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη με τις δανείστριες Τράπεζες».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ