Ισπανία

Κολακευμένος ο Σούσο με το ενδιαφέρον της Ρεάλ!

Γοητευμένος παρουσιάστηκε ο Σούσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πιστός στην Μίλαν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σούσο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων, ανάμεσα τους και εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 24χρονος εξτρέμ, παρά το μέτριο ξεκίνημα των «ροσονέρι», είναι μια πραγματική... όαση στα χέρια του Τζενάρο Γκατούζο, έχοντας πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες που θέλουν τους «μερένχες» να κινούνται ζωηρά για την απόκτηση του. Για να τον αποκτήσουν βέβαια θα πρέπει να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης και να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 38 εκατ. ευρώ.

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ δήλωσε πως είναι κολακευμένος με το ενδιαφέρον των Μαδριλένων, ενώ μια πιθανή επιστροφή του στην Ισπανία θα ήταν ωραία. Παρόλα αυτά, παραμένει πιστός στην ιταλική ομάδα και στους στόχους της.

«Το να ενδιαφέρονται οι καλύτερες ομάδες του κόσμου για εσένα είναι πολύ κολακευτικό», ανέφερε αρχικά ο διεθνής Ισπανός και συνέχισε: «Όταν ακούς πως μια ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για εσένα, τότε πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανος. Αυτό δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι σωστά».

«Το να επιστρέψω στην Ισπανία θα ήταν όμορφο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε μια χώρα με παρόμοια κουλτούρα με την ισπανική και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Νιώθω σημαντικό μέλος της Μίλαν και είμαι χαρούμενος με τις καλές σχέσεις που έχω με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Επιπλέον νιώθω άνετα και στο Μιλάνο», προσέθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x