Αγγλία

Κόλιμορ: «Κινδυνεύει να γίνει σαν τον Ουόλκοτ ο Ράσφορντ»

Την άποψή του ότι ο Μάρκους Ράσφορντ πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να αγωνίζεται στην κορυφή ή στα πλάγια εξέφρασε ο Σταν Κόλιμορ.

Το παράδειγμα του Θίο Γουόλκοτ κινδυνεύει, σύμφωνα με τον Σταν Κόλιμορ, να ακολουθήσει ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Κόλιμορ θεωρεί ότι εάν ο Ράσφορντ δεν αποφασίσει σε ποια θέση θέλει να αγωνίζεται, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχει την ίδια κατάληξη με τον Θίο Γουόλκοτ. Ο άσος της Έβερτον παραπέμπει στην περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές προοπτικές, ο οποίος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να τελειοποιήσει τις δυνατότητές του και η καριέρα του πήρε πτωτική πορεία.

«Εάν ο Ράσφορντ δεν είναι προσεκτικός ενδέχεται να βρει τον εαυτό του να καταλήγει όπως ο Θίο Γουόλκοτ, είπε ο κάτοχος τριών τροπαίων με την Αγγλία. Πρέπει να αποφασίσει εάν θα είναι καθαρόαιμος επιθετικός ή θα παίζει σαν 9άρι. Εάν είναι ευχαριστημένος να παίζει οπουδήποτε τότε είναι δική του απόφαση. Αλλά εάν αυτό συνεχιστεί και στα επόμενα δέκα χρόνια ανησυχώ για το αρνητικό αντίκτυπο, το οποίο μπορεί να έχει στην πορεία του στον σύλλογο. Εάν ο Ράσφορντ δεν έχει την αυτοπεποίθηση να θεωρήσει τον εαυτό του ως το νέο νούμερο 9 της Εθνικής Αγγλίας τότε γιατί να αγωνίζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο», επισήμανε ο Κόλιμορ.

«Όντας 21 ετών ο Ράσφορντ είναι η ώρα να πει: Ξέρετε κάτι δεν θα βρίσκομαι στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας εάν είναι να αγωνίζομαι μόνο ως το Νο9 της ομάδας».

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x