Κύπελλο Ελλάδας

Κολιτσιδάκης: «Αν ο ΠΑΟ εμφανιστεί όπως στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τη συνέντευξη του Θανάση Κολιτσιδάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό εάν οι πράσινοι παρουσιαστούν όπως το ματς πρωταθλήματος εξέφρασε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

«Αν παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ όπως στο πρωτάθλημα σίγουρα έχει πιθανότητες ο Παναθηναϊκός, που είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εχει βαριά φανέλα, το dna της ομάδας είναι για μεγάλα πράγματα όπως έχει κάνει στο παρελθόν. Το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έκανε ροτέισον με την ΑΕΚ και αν είναι όπως στο ματς πρωταθλήματος θα είναι δύσκολα τα πράγματα», υποστήριξε ο παλαίμαχος άσος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ:

«Εγώ είδα το πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερα να δω το δεύτερο γιατί κάτι μου έτυχε. Μου έκανε εντύπωση το 4-0 που έμαθα μετά, ο ΟΦΗ στεκόταν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, είχε μια καλή φάση με τον Σεμέδο. Μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ νομίζω χάθηκε ο ΟΦΗ, το πέναλτι που έκανε ο Μπράουν πάνω στον Λημνιό είναι ηλίθιο γιατί ο παίκτης του ΠΑΟΚ είχε περάσει μπροστά του και του έκανε τάκλιν από πίσω. Ο ΠΑΟΚ έχει πίεση αυτό το διάστημα και το πρώτο γκολ τον ελευθέρωσε και μετά έγινε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ είναι μια ποιοτική ομάδα αλλά το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ».

Για τις αλλαγές που έκανε ο Φερέιρα στο ημίχρονο και την αλλαγή συστήματος του Σίμου:

«Η λογική του ΟΦΗ είναι να χτυπήσει το παιχνίδι, δεν κοιτάει το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στο ρόστερ του, είναι η πιο πλήρης ομάδα του πρωταθλήματος, δεν νομίζω πως αυτοί είναι στον πάγκο και εκτός αποστολής είναι χειρότεροι από αυτούς που παίζουν αλλά είναι επιλογές του προπονητή. Ο Εσίτι ναι μεν κόβει αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, φάνηκε και στο ΟΑΚΑ που έχασε ο ΠΑΟΚ και νομίζω πως δεν χρειάζεται στην ενδεκάδα του. Το κέντρο του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο παραγωγικό με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε σχέση με όταν παίζει ο Εσίτι».

Για τον ΟΦΗ:

«Είναι μια ομάδα που στήθηκε καλά, έχει μέλλον, πιστεύω πως θα είναι στην εξάδα στο τέλος του πρωταθλήματος. Οπως είναι τώρα η βαθμολογία θα είναι και στο τέλος, είναι στο χέρι του ΟΦΗ να κερδίσει εντός Ατρόμητο και Λαμία και στα πλέι οφ και θα μετρήσει τις δυνάμεις του. Εμείς ευχόμαστε να είναι ο ΟΦΗ στα πλέι οφ για να δούμε ωραία παιχνίδια στο Γεντί Κουλέ».

Για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο:

«Αν παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ όπως στο πρωτάθλημα σίγουρα έχει πιθανότητες ο Παναθηναϊκός, που είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εχει βαριά φανέλα, το dna της ομάδας είναι για μεγάλα πράγματα όπως έχει κάνει στο παρελθόν. Το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έκανε ροτέισον με την ΑΕΚ και αν είναι όπως στο ματς πρωταθλήματος θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν ήταν κακός ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα, δεν θέλει εφησυχασμό από τον ΠΑΟΚ και αν βρει έδαφος ο Παναθηναϊκός θα το εκμεταλλευτεί με όλες τους τις δυνάμεις γιατί θέλει πολύ αυτή την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x