Γενικά

«Κόλλησε» στο ντέρμπι η Κράσνονταρ πριν τον Ολυμπιακό

Στο 1-1 έμεινε η Κράσνονταρ με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, στο ντέρμπι για το ρωσικό πρωτάθλημα, ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για τα playoffs του Champions League.

Ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Λοκομοτίβ Μόσχας έμεινε η Κράσνονταρ, στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα Ρωσίας και λίγες ημέρες προτού υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των playoffs του Champions League.

Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 5’, ύστερα από μεγάλη «γκέλα» του τερματοφύλακά της, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σουλεϊμάνοβ (42’), πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Ωστόσο, με το αποτέλεσμα αυτό, οι δύο αντίπαλοι έφτασαν τους 14 βαθμούς και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για την Κράσνονταρ, καθώς το τραγικό λάθος του Σαφόνοφ έδωσε την ευκαιρία στον Κρικόβιακ να σκοράρει και να βάλει μπροστά στο σκορ τη Λοκομοτίβ, μόλις στο 5ο λεπτό. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι συνήλθαν και πήραν τον πλήρη έλεγχο του ματς, δημιουργώντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Τελικά, κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 42’ με τον Σουλεϊμάνοβ και το 1-1, να μένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Μόσχας είχε τα ηνία, δημιουργώντας μερικές καλές στιγμές. Στο τελευταίο τέταρτο του ματς, ήταν η σειρά της Κράσνονταρ να πιέσει, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x