Βέλγιο

«Κόλλησε» στο Μέχελεν η Σαρλερουά

Μία από τις μεγαλύτερες «γκέλες» της σεζόν στην Jupiler League έκανε το Σάββατο η Σαρλερουά, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Μέχελεν με την ουραγό Μαλίν για την 28η αγωνιστική.

Η Σαρλερουά των Ελλήνων ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Μέχελεν με την ουραγό Μαλίν για την 28η αγωνιστική της Jupiler League και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -8 από την κορυφή και την Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο από τους «ασπρόμαυρους».

Από την πλευρά τους, οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1988 πήραν «ανάσα» στην προσπάθεια τους για την παραμονή στην κατηγορία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τους διεκδικητές αυτής.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Γάνδη να νικήσει 2-1 στην έδρα της Μπέβερεν και να πλησιάσει στο -3 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο -4 από την προνομιούχο εξάδα.

Ελπίζει, έστω και μόνο μαθηματικά, για την προνομιούχο εξάδα η Σεν Τρούιντεν, που νίκησε 2-0 εντός έδρας την Οστάνδη, βρέθηκε στο -6 από την εξάδα και άφησε τους φιλοξενούμενους στο -3.

«Ανάσα» για την παραμονή πήρε η Ούπεν, η οποία νίκησε 3-2 εντός έδρας τη Λόκερεν στο ντέρμπι ουραγών και έφυγε οριακά από την
τελευταία θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x