Σκωτία

«Κόλλησε στο μηδέν» η Σέλτικ

Οι πρωταθλητές Σκωτίας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τη Σεντ Μίρεν.

Δεύτερη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Σκωτίας για τη Σέλτικ. Οι πρωταθλητές ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα εκτός έδρας με την Σεντ Μίρεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και πλέον αν κερδίσει αύριο (15/9) η πρωτοπόρος Χαρτς, θα βρεθούν πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους «Αγίους», με την γηπεδούχο ομάδα να κλείνει καλά τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο, μην επιτρέποντας στον αντίπαλό της να την απειλήσει. Μάλιστα, η ίδια ήταν αυτή που σπατάλησε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Η προσπάθεια των «Κελτών» έγινε πιο δύσκολη, καθώς από το 37’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντσαμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον ΜακΓκιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο κλειστό, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες. Η Σέλτικ ναι μεν είχε την ταμπέλα του φαβορί, αλλά παίζοντας με παίκτη λιγότερο, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να φανεί απειλητική και μοιραία άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Από την άλλη, για τη Σεντ Μίρεν, που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια που θα κάνει και φέτος για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική

Παρασκευή 14/9
Σεντ Μίρεν-Σέλτικ 0-0

Σάββατο 15/9
Χιμπέρνιαν-Κιλμάρνοκ (17:00)
Λίβινγκστον-Χάμιλτον
Μάδεργουελ-Χαρτς
Ρέιντζερς-Νταντί
Σεντ Τζόνστον-Αμπερντίν

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Σάββατο 22/9
Αμπερντίν-Μάδεργουελ (17:00)
Νταντί-Χιμπέρνιαν
Χάμιλτον-Σεντ Μίρεν
Χαρτς-Λίβινγκστον

Κυριακή 23/9
Κιλμάρνοκ-Σέλτικ (14:30)
Ρέιντζερς-Σεντ Τζόνστον (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x