Stoiximan Super League

Κολοβέτσιος: «Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δηλώνει αποφασισμένος για μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος που μια σειρά από ζητήματα έχουν επιλυθεί για τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στη Live Sport προσθέτοντας πως τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για πιθανή αποτυχία.

«Όλοι έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο: να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Φέτος βλέπουμε από την αρχή ότι κάποια πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Για τη φετινή σεζόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει και μεταξύ μας από την αρχή. Πάμε στην Ολλανδία για να δουλέψουμε και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν», τόνισε ο Λαρισαίος αμυντικός.

Αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας, είπε: «Ο κόσμος ακούει και διαβάζει πολλά. Εγώ θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις κινήσεις που έγιναν, γιατί είναι πολύ σοβαρές».

Πάντως ο έμπειρος στόπερ δεν είχε απάντηση στο ερώτημα για το ποιος είναι ο στόχος των «πράσινων» για τη νέα σεζόν: «Δεν ξέρω τι στόχο μπορούμε να θέσουμε, γιατί είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα και έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα θα το ξαναδούμε. Αυτό που έχουμε πει μέχρι τώρα είναι ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Σχετικά με τους Δώνη και Νταμπίζα και την παρουσία τους στην ομάδα: «Είναι αυτό που είπαμε και πριν. Για την οργάνωση της ομάδας είναι δύο πολύ σημαντικές προσθήκες που ήταν αναγκαίο να γίνουν. Έχουν έρθει με μεγάλη όρεξη, θα μας βοηθήσουν και μαζί τους θα δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να πάμε ψηλά τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για τους νεαρούς παίκτες του ρόστερ είπε: «Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πρέπει να βοηθήσουμε τους πιο νέους, ώστε να ενσωματωθούν στην ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες, οπότε η υποδοχή των μικρότερων θα είναι η ενδεδειγμένη. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω και να συμβάλλω όπως μπορώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x