Stoiximan Super League

Κολοβέτσιος: «Ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς»

Στην ατυχία που στέρησε από τον Παναθηναϊκό τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. «Περίεργο συναίσθημα να παίζω κόντρα στην ΑΕΚ», ανέφερε.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την εικόνα του ματς «Όταν είναι σε ένα ντέρμπι πονάει περισσότερο, Ο αντίπαλος ήταν τυχερός γιατί η μπάλα βρήκε στον Νίκλας (Χουλτ) και μπήκε στα δίχτυα. Ήμασταν καλύτεροι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο προχωράμε».

Για το ό,τι ο Παναθηναϊκός έχει μείνει από επιθετικούς: «Έχουμε μερικές ατυχίες με τα παιδιά που ήρθαν στην επίθεση. Ο Μολίνς κάνει φανταστική δουλειά πάλεψε πάρα πολύ, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο που και σήμερα βρέθηκε μαζικά στις εξέδρες: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξή του και σήμερα. Ήταν συγκλονιστικός, μας βοηθάει πάρα πολύ και θέλαμε τη νίκη για του την αφιερώσουμε. Θέλουμε να πάμε ψηλά και με την βοήθεια της Λεωφόρου. Το πόσο θα φανεί στο τέλος. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θα κοιτάξουμε αυτό, όπως κάθε ματς ξεχωριστά».

Για το τι γύρισε πίσω ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο: «Δώσαμε αρκετό χώρο στην ΑΕΚ ο κόουτς μας είχε πει να γυρίσουμε, αλλά όχι τόσο όσο το κάναμε. Ήμασταν άτυχοι όμως και στο γκολ που δεχτήκαμε αλλά και στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και δεν σκοράραμε».

Για το αν υπήρξε σφύριγμα στο γκολ των «πράσινων»: «Δεν άκουσα κάτι. Ίσως είχε να κάνει με την ένταση του παιχνιδιού αλλά αλήθεια δεν άκουσα κάτι».

Για το ότι έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα: «Περίεργο συναίσθημα, έμεινα στην ΑΕΚ τρία χρόνια και τους αγαπάω όλους εκεί και το ξέρουν. Όμως έπρεπε να κερδίσουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε...».

Για την δύσκολη συνέχεια: «Τώρα παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες και θα δείξουμε τι αξίζουμε. Θεωρώ πως την αρχή θα την κάνουμε με τον Ατρόμητο και θα κάνουμε μετά ένα καλό σερί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x