Κύπελλο Ελλάδας

Κολοβέτσιος: «Πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση»

Μήνυμα πρόκρισης από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, που επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βάλει ένα γκολ στη Λαμία, ενώ αναφέρθηκε και στις υψηλές βλέψεις της ομάδας του στο Κύπελλο.

Ένα γκολ το άξιζε σήμερα ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μετά την ήττα των «πράσινων» με 1-0 μέσα στη Φθιώτιδα, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Παράλληλα, ο 27χρονος αμυντικός ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει… πολύ στο Κύπελλο Ελλάδας και έστειλε μήνυμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στο Ολυμπιακό στάδιο σε δύο εβδομάδες!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κολοβέτσιος στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς: «Είχαμε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες λόγω των ιώσεων αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, και έπρεπε να προσαρμοστούμε άμεσα. Δεν μπορέσαμε στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και στο δεύτερο μέρος υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο και είχαμε δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για μένα. Κοιτάμε τον επαναληπτικό, έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ θεωρώ αλλά θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τους αμυντικούς να παίζουν σε έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο: «Για εμάς τους αμυντικούς αυτά τα ματς είναι δύσκολα, η μπάλα κολλάει. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα διωξίματα τότε μπορείς να ανταποκριθείς αλλά όντως είναι τα χειρότερα γήπεδα».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο παιχνιδιού του να ανατρέψει το αποτέλεσμα στη ρεβάνς: «Θεωρώ πως η ομάδα έχει δείξει δείγματα γραφής για το ποδόσφαιρο που παίζει. Οι βλέψεις μας είναι υψηλές στο θεσμό του Κυπέλλου αλλά θα πρέπει να το αποτυπώσουμε και στο γήπεδο. Να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x