Stoiximan Super League

Κολοβός: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο»

Ο Δημήτρης Κολοβός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει κι να πάρει τη νίκη στο επόμενο ματς με τον Αστέρα, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το φετινό πρωτάθλημα.

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, η οποία δεν μετουσιώθηκε και σε νίκη μέσα στο Αγρίνιο, στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβός, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήταν καλά κλεισμένος ο Παναιτωλικός δεν μας έδωσε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε».

Για το γεγονός πως ο κόσμος περίμενε μια εύκολη νίκη μετά τις εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε αγωνιστική όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για κάθε ομάδα. Κάθε αγωνιστική πάμε για τους τρεις βαθμούς, δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα ο κόσμος ήθελε τη νίκη όπως κι εμείς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x