Βέλγιο

Κολοβός: «Ό,τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου»

Ευτυχισμένος με την παρουσία του στο Μέχελεν παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κολοβός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως εκείνο που θα κοιτάξει για το μέλλον του είναι να έχει χρόνο συμμετοχής.

.Ικανοποιημένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο Βέλγιο και χαρούμενος που παίζει ως βασικός στη Μαλίν (δανεικός από τον Ολυμπιακό) δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ερωτηθείς για το μέλλον του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε πως εκείνο που θα μετρήσει για εκείνον το καλοκαίρι είναι να έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, ώστε να εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός στην εκπομπή «Στα εξηγώ ωραία» με τον Αλέξη Σπυρόπουλο

Για τη ζωή του στο Βέλγιο: «Μέχρι στιγμής όλα είναι πολύ καλά. Είναι ένα κεντρικό μέρος, 10 λεπτά από τις Βρυξέλλες και 15 λεπτά από την Αμβέρσα. Το Μέχελεν είναι ωραίο σαν μέρος. Ποδοσφαιρικά, είμαι ευχαριστημένος, παίζω συνέχεια και είναι σημαντικά για εμένα. Να αισθανθώ σημαντικός και όλα πάνε καλά και για την ομάδα».

Για τη θέση του στην ομάδα: «Να σας πω την αλήθεια, όταν πήγα στην ομάδα 4-3-1-2. Με έβαζε πίσω από τον φορ. Μετά έφυγε ο προπονητής μας, πήγε στη Σταντάρ, έσπασε το συμβόλαιό του. Ήρθε σε εμάς ο προπονητής της Σταντάρ (κ. Φερέρα) και καθιέρωσε το 4-4-1-1 και ήμουν στα χαφ μπροστά. Έπαιξα 3-4 παιχνίδια ως σέντερ φορ και στα περισσότερα παίζω πίσω από τον φορ, εκεί που νιώθω πιο καλά. Γενικά ο προπονητής μου έχει μιλήσει και δείχνει πως με εμπιστεύεται και θα με χρησιμοποιεί ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για το αν έχει δει το Κύπελλο Κυπελλούχων που κατέκτησε η ομάδα τη σεζόν 1987/88: «Δεν το έχω δει. Το γήπεδο είναι ανακαινισμένο και είναι σχεδόν γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος είναι διαφορετικός σε σχέση με την Ελλάδα και αυτό είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Για τους στόχους της Μαλίν: «Αν η ομάδα τερματίσει στην πρώτη εξάδα θα είναι πολύ μεγάλο κέρδος, επειδή στο τέλος υπάρχουν τα πλέι οφ. Και από τα δεύτερα γκρουπ μπορείς να παίξεις για την Ευρώπη. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Για τον Τσότσαλιτς με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο: «Ναι, παίζει σε όλα τα παιχνίδια. Τον εκτιμούν πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστή. Παίξαμε χθες με την Ζούλτε Βάρεγκεμ και τώρα έχουμε διακοπές και ξεκινάει ξανά στις 22 Ιανουαρίου το πρωτάθλημα. Έχουμε δέκα μέρες ρεπό και μετά παίζουμε με τη Βέστερλο».

Για το αν το έχει παρακολουθήσει ο Σκίμπε: «Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Φυσικά και με ενδιαφέρει η Εθνική Ελλάδας. Με είχε καλέσει ο Ρανιέρι αρχικά και στη συνέχεια με είχαν καλέσει ο κ. Μαρκαριάν και ο κ. Τσάνας».

Για τις σκέψεις του για το μέλλον του: «Ό,τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Θέλω να διεκδικώ να παίζω και να βελτιώνομαι, αφού είμαι 23 ετών και όταν παίζεις αυτό είναι καλύτερο για εσένα. Όπου θα είμαι, αυτό θα είναι καλύτερο για εμένα».

Για τις συνθήκες που συνάντησε όταν πήγε για πρώτη φορά στο Βέλγιο: «Τα τρεξίματα μέχρι το 90’ που έχουν. Η προετοιμασία που κάναμε ήταν η πιο δύσκολη που έχω κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Είχα μία μικρή θλάση στην αρχή της προετοιμασίας και χρειάστηκε να τα κάνω όλα από την αρχή. Το πρόγραμμα είχε τρεις προπονήσεις την ημέρα. Οι δύο πρώτες προπονήσεις είχαν πάρα πολύ τρέξιμο. Νιώθω μεγάλες διαφορές στο σώμα μου σε σχέση με ό,τι έκανα στην Ελλάδα. Σε αυτό το κομμάτι έχει τεράστια διαφορά το Βέλγιο. Μπήκα ως αλλαγή στα δύο πρώτα παιχνίδια και σταδιακά άρχισα να παίζω ως βασικός. Ξεκινήσαμε 20 Ιουνίου προετοιμασία και ένα μήνα μετά περίπου είχαμε το πρώτο μας παιχνίδι. Τώρα έχουμε δώσει 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x