Super League 2

Κολτσίδας: «Αποτύχαμε γιατί πιστεύαμε ότι ο Άρης θα έκανε μια εύκολη πορεία»

Για την διαφορετική νοοτροπία που θα έχει φέτος ο Άρης, ώστε να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Κολτσίδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5»:

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Μετά την περσινή αποτυχία της μη ανόδου, ο πρόεδρος οργανώθηκε, έκανε τις ζητούμενες κινήσεις και δημιούργησε μια ομάδα διαφορετική σε σχέση με πέρσι. Φέτος το σλόγκαν της ομάδας είναι η αγωνιστικότητα και το “παλεύουμε όλα τα παιχνίδια”, ενώ πέρσι πιστέψαμε στην ποιότητα και τα ονόματα των παικτών.

Δυστυχώς πέρσι όλοι μας, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, αποτύχαμε γιατί πιστεύαμε ότι ο Άρης θα έκανε μια εύκολη πορεία. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι βλέπουμε και ακούμε. Πέρσι θεωρούσαμε ότι προφανώς όλα θα πάνε καλά και στο τέλος ο Άρης θα είναι η πρώτη ομάδα που θα ανέβει. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι και γι’ αυτό είμαστε επιφυλακτικοί.

Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα, να τη στηρίξουμε όσο μπορούμε ο καθένας από την πλευρά του και να προσπαθήσουμε να πετύχει τον στόχο της. Κριτική θα υπάρχει πάντα και αυτός που έχει την τύχη στα χέρια του είναι αυτός που θα πρέπει να κινήσει τις εξελίξεις. Πιστεύουμε ότι θα κάνει το σωστό για να επανέλθει η ομάδα στη Super League».

Για το αν η αλλαγή προσέγγισης στο χτίσιμο της ομάδας ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση: «Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα. Πέρσι με έμπειρους παίκτες δεν πετύχαμε τίποτα. Φέτος πάμε σε μια άλλη συνταγή με σκοπό να πολεμήσουμε και να πάρουμε τα παιχνίδια με τον ιδρώτα και όχι με την ποιότητα. Δεν μπορώ να πω αν είναι σωστή ή λάθος τακτική. Ενδεχομένως να είναι σωστή με την έννοια πως με την προηγούμενη συνταγή δεν τα καταφέραμε. Έτσι κι αλλιώς, η επιφύλαξη θα υπάρχει πάντα γιατί και την πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική και την πρώτη στη Β’ Εθνική είχαμε αποτυχίες. Όλοι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί αλλά και με το μαχαίρι στο στόμα. Πόσω μάλλον αυτοί που ορίζουν τις τύχες του Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x