Αγγλία

Κομπανί: «Δεν θυμάμαι πότε παίξαμε άσχημα»!

Εντυπωσιασμένος με την απίστευτη σταθερότητα της φετινής Μαν. Σίτι εμφανίστηκε ο Βενσάν Κομπανί, υποστηρίζοντας πως δυσκολεύεται να θυμηθεί την ομάδα του να μην πιάνει καλή απόδοση τη φετινή σεζόν.

Εντυπωσιασμένος με την απίστευτη σταθερότητα της φετινής Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Βενσάν Κομπανί, υποστηρίζοντας πως δυσκολεύεται να θυμηθεί την ομάδα του να μην πιάνει καλή απόδοση τη φετινή σεζόν.

«Μετά το παιχνίδι στην έδρα της Άρσεναλ, ρωτούσα στα αποδυτήρια πόσα παιχνίδια μας έχουν απομείνει και κανείς δεν ήξερε να απαντήσει! Αυτό αποδεικνύει ότι ζούμε το τώρα, κοιτάμε μόνο το παρόν και πως δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ», ήταν το πρώτο σχόλιο του αρχηγού της Σίτι που συνέχισε:

«Εάν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, θα έρθουν και οι καταρρίψεις των ρεκόρ. Δεν είναι πυρηνική φυσική! Εχουμε βάλει τον εαυτό μας στη διαδικασία να πηγαίνουμε κάθε βήμα τη φορά.

Δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ σε συγκομιδή βαθμών ή νικών. Απλά θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που κοίταξα πίσω και είπα ότι παίξαμε άσχημα. Ειλικρινά δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x