Stoiximan Super League

Κονέ: «Δε σκοπεύω να επιστρέψω στην Ελλάδα» (video)

Δε σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα ο Παναγιώτης Κονέ, όπως δήλωσε και ενώ τον τελευταίο χρονικό διάστημ ακούγεται ότι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για το EURO και ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα περίοδο στη Serie A και πως το ενδιαφέρον και τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό το έβγαλαν τα τοπικά ΜΜΕ από το μυαλό τους και πως είναι δύσκολο να έρθει ακόμα και δανεικός στους «πράσινους».

Αναλυτικά: «Λέγονται πολλά, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είναι λίγο παράξενο, γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υποθετικά. Το ότι έχω μία καλή σχέση με τον κ. Στραματσόνι και ότι μιλάμε, δεν σημαίνει ότι εγώ θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως προπονητή, αλλά ως εκεί.

Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να πάω στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια. Το λάθος έγινε από τα ιταλικά ΜΜΕ. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμώ. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό ή την Ουντινέζε.

Δεν υποτιμώ τις ελληνικές ομάδες. Καλώς ή κακώς, αγωνίζομαι στην Ιταλία και έχω βελτιωθεί. Εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θα συνεχίσω να το κάνω εκεί. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει συζητηθεί κάτι με μένα. Αν έχει συζητηθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε, θα με είχαν ενημερώσει.

Ο δανεισμός μου στη Φιορεντίνα δεν πήγε καλά. Θα ήταν δύσκολο να έρθω δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε. Είναι
δύσκολο. Αν αυτό γινόταν στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν θα ήταν ως δανεικός
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x