Stoiximan Super League

Κονέ: «Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ το καλοκάιρι, όμως ήταν αργά»

Ο Παναγιώτης Κονέ, μίλησε σε Ιταλικό Μέσο, για τη συμφωνία που είχε με την ΑΕΚ αλλά και τον λόγο για τον οποίο αυτή χάλασε.

Στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttojuve» μίλησε ο Παναγιώτης Κονέ και αναφέρθηκε στις συνομιλίες που είχε το καλοκαίρι με την ΑΕΚ, αλλά και τον λόγο για τον οποίο τελικά χάλασε η συμφωνία.

«Έφυγα από την Ιταλία την ημέρα που έλυσα το συμβόλαιό μου με την Ουντινέζε. Δεν είχα την ευκαιρία να βρω ομάδα από την Serie A. Υπήρξαν προτάσεις από το Ισραήλ και την Αυστραλία αλλά δεν με κάλυπταν για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Το ήθελα πολύ. Αλλά δεν μπορούσα να βρω εκείνη τη στιγμή λύση για να αποχωρήσω από την Ουντινέζε. Στις 31 Αυγούστου που τα κατάφερα ήταν ήδη αργά. Δυστυχώς έχασα την ευκαιρία. Πέρυσι κερδίσαμε το Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια και φτάσαμε στον Τελικό Κυπέλλου», εξήγησε ο Κονέ και κατέληξε:

«Προπονούμαι για τον Ιανουάριο. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν βρω νέα ομάδα. Είμαι στην Ελλάδα και κάνω προπονήσεις με εξειδικευμένο προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x