Super League 2

«Σωστές βάσεις για να μεγαλώσει η ΑΕΚ»

Τους παράγοντες που έφεραν την ΑΕΚ να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση, όπως η χθεσινή κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, εξήγησε ο Χάρης Κοπιτσής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι σωστές βάσεις έχουν μπει στην ΑΕΚ και δεν αποτελεί έκπληξη μία εμφάνιση όπως η χθεσινή κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Κοπιτσής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» που έχει αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στις Ακαδημίες του συλλόγου (προπονεί τα παιδιά που περνούν τα δοκιμαστικά της ομάδας κατά περιόδους) υποστήριξε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αφού υπάρχει πολλή δουλειά από πολλούς ανθρώπους, ένας εξ αυτών και ο Τραϊανός Δέλλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοπιτσής στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Μπάμπη Παπάζογλου

Για αυτό που είδαμε χθες από την ΑΕΚ:

Σίγουρα για κανέναν στην ομάδα της ΑΕΚ δεν αποτελεί έκπληξη το χθεσινό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ έχει βάλει τα σωστά θεμέλια και τις σωστές βάσεις για να μπορέσει η ομάδα να μεγαλώσει ξανά. Είναι συνέχεια της δουλειάς που γίνεται.

Μήπως υπήρχε ο φόβος ότι ένα παιχνίδι τέτοιας δυσκολίας ήρθε αρκετά νωρίς για μια νέα ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ:

Νομίζω ότι στην πράξη δε φάνηκε κάτι τέτοιο. Είχε γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Βέβαια τα παιδιά το είχαν δείξει και στους προηγούμενους αγώνες και στις προηγούμενες προκρίσεις. Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η πρόκριση στο ΟΑΚΑ. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό το βλέπει και ο κόσμος και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι.

Για την ενδεχόμενη πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ:

Νομίζω ότι ο κόσμος είναι φέτος είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι την εμψυχώνει και την ενθαρρύνει. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα συμβεί και όταν έρθει το παιχνίδι της ρεβάνς και ο κόσμος θα δώσει την ώθηση που θα χρειαστεί η ομάδα για να πάρει την πρόκριση. Πριν όμως από τη ρεβάνς η ομάδα έχει πολλές προπονήσεις μπροστά της και αρκετά παιχνίδια στα οποία θα δουλέψει

Για τη νεανική ομάδα της ΑΕΚ

Δεν είναι τυχαίο η ομάδα να φτάσει στο Καραϊσκάκη και να παίξει όπως έπαιξε. Έχει προηγηθεί δουλειά. Θα πρέπει βέβαια να πούμε και για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Τραϊανος Δέλλας στην ομάδα και στις προπονήσεις αλλά και στα παιχνίδια.

Για την επιστροφή της ΑΕΚ και τη φιλοσοφία του τμήματος σκάουτινγκ

Εγώ θα έλεγα ότι η φιλοσοφία στην ομάδα έχει αλλάξει . Έχουν αλλάξει τα πάντα σε όλα τα επίπεδα, στο πως σκεφτόμαστε και στο πως λειτουργούμε. Προσπαθούμε να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα για να βρούμε παίκτες. Πολλά παιδιά πλέον μας βλέπουν διαφορετικό μάτι καθώς, βλέπουν ότι νέα παιδιά παίζουν στην ΑΕΚ και παίρνουν ευκαιρίες.

Για τον Τζανετόπουλο

Ο Τζανετόπουλος είναι ένα νέο παιδί, έχει δουλέψει παρά πολύ και του αξίζουν πολλά μπράβο. Χαιρόμαστε που έχουμε τέτοια παιδιά στην ομάδα. Εμείς κοιτάμε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά αλλά και το χαρακτήρα του κάθε παίκτη, ώστε να μπορέσει αυτός να ενταχθεί στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x