Κύπελλο Ελλάδας

Κόρμπος: «Ήταν καθοριστικό το πως δεχτήκαμε τα δύο πρώτα γκολ»

Στον τρόπο που πέτυχε ο ΠΑΟΚ τα δύο πρώτα γκολ στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος μετά το 1-3 του «Δικεφάλου» επί του Πανιωνίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο αρχηγός των «κυανέυθρων» τόνισε πως μέτρησε η απειρία, αλλά πάντα παίζουν με πάθος και κόντρα σε μία καλή ομάδα και ευχαρίστησε τους φιλάθλους τους για τη συμπαράσταση. Ξέρει ως όλοι στεναχωρήθηκαν και στενοχώρησαν και τον κόσμο τους και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια και το ματς με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, ενώ πιστεύει πως όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Κάποιος που θα ακούσει το σκορ και δεν θα έχει δει το παιχνίδι θα πει πως η δυναμικότητα του ΠΑΟΚ μέτρησε. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από πλάγιο και τα άλλα δύο από δικά μας λάθη, αυτά τα γρήγορα γκολ ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα.
Ο Πανιώνιος, όσο είμαι εγώ εδώ τουλάχιστον, είναι ομάδα με πάθος και ένταση, ο ένας καλύπτει τον άλλον σε κάθε ματς, όλοι πέφταμε πάνω στην μπάλα σαν "καμικάζι" πάντα.

Η απειρία μέτρησε σήμερα, σε αυτά τα διπλά παιχνίδια ο πρωταρχικός στόχος είναι να κρατήσεις τουλάχιστον το "‘μηδέν" στο πρώτο ματς, είχαμε πει ότι ας ερχόταν 0-0 αν γίνεται, δεν θέλαμε να δώσουμε γρήγορο τέμπο. Μέτρησε σίγουρα η απειρία, χωρίς να θέλω να μειώσω τη δυναμική του ΠΑΟΚ.

Ήταν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από εμάς στους φιλάθλους μας το ότι βγήκαμε ξανά στο γήπεδο για να τους χειροκροτήσουμε, ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας.

Όταν χάνεις με τέτοιο σκορ σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου που περιμέναμε όλοι και ας μην κρυβόμαστε θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αλλά ο κόσμος σε στηρίζει, δείχνει ότι είναι στα καλά και στα άσχημα δίπλα σου, σε χειροκροτεί μετά από εντός έδρας ήττα, γεμίζει το γήπεδο και θέλει τη νίκη, όπως τη θέλαμε κι εμείς, πρέπει να του πεις ένα μεγάλο "ευχαριστώ".

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στεναχωρηθούμε σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο σε ολόκληρο τον κόσμο, άλλες φορές χάνεις και άλλες νικάς, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και τον στόχο της πέμπτης θέσης. Εμείς "ανεβάσαμε τον πήχη" και θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε, δεν θα είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο και ο παίκτης πρέπει να μάθει να ζει με τα καλά και τα άσχημα αποτελέσματα είτε είναι 18, είτε 38 ετών.

Τη μία Κυριακή θα χάσεις, την άλλη θα νικήσεις, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, με την κριτική γίνεσαι καλύτερος και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, όχι μόνο στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Πρέπει να κάνεις την καρδιά σου "πέτρα", να κρύψεις τη στεναχώρια σου, παίζεις ποδόσφαιρο και κάνεις αυτό που αγαπάς για να νικήσεις και πάντα συνεχίζεις να προσπαθείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x