Stoiximan Super League

Κοροβέσης: «Καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα ο Πασχαλάκης, υπερήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ και παράλληλα τόνισε ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που απέκτησε ο «δικέφαλος» είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του Πλατανιά, Νίκος Κοροβέσης, μίλησε για το κεφάλαιο που έκλεισε με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον «δικέφαλο του Βορρά» και το κεφάλαιο που ανοίγει.

Ο 25χρονος μπακ-χαφ δήλωσε στον «Libero FM» ότι είναι υπερήφανος που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και σχολίασε ότι ο πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις πρώτες του στιγμές στην Κρήτη, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Πλατανιά: «Στην ομάδα είναι όλα καλά. Στην πόλη γίνεται ένας πανικός, επειδή υπάρχουν και πολλοί τουρίστες. Δεν μπορείς να βρεις σπίτι και θα χρειαστεί να περάσεις κανένας μήνας μέχρι να βολευτούμε.
Ο Πλατανιάς είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα με ευγενικούς ανθρώπους και ένα καλό κλίμα. Η ομάδα βγάζει υγεία και το εκλαμβάνεις όλο αυτό».

-το πώς συμφώνησε με τον Πλατανιά: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Πλατανιά και ο κ. Παράσχος με ήθελε. Αφού δε θα έπαιρνα πολλά παιχνίδια στον ΠΑΟΚ επέλεξα να έρθω και ήταν πολύ σημαντικό που με ήθελε και ο προπονητής. Αισθάνομαι δικαιωμένος, νομίζω ότι θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κ. Παράσχος με πήρε να αγωνίζομαι ως εξτρέμ».

-το αν υπήρχαν συζητήσεις να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Οι συζητήσεις αρχικά ήταν να μείνω, μετά να βρω μια ομάδα να φύγω και τελικά καταλήξαμε στο τελευταίο. Δεν παίρνω τις αποφάσεις μόνος μου. Ότι γίνεται, γίνεται για καλό».

-το αν μπορούσε να ανταπεξέλθει ως αριστερός χαφ στο 4-4-2 του ΠΑΟΚ: «Στην πορεία αποδείχτηκε πώς ήταν απλά μια συζήτηση. Δεν είχα τη στήριξη - επιλογή από τον προπονητή. Κοιτάω μόνο μπροστά όμως».

-το μήνυμα αποχαιρετισμού που θέλει να στείλει προς τον ΠΑΟΚ: «Ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στο μυαλό μου και μετά με καθαρό μυαλό να τα πω. Νιώθω τυχερός που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Ήταν όνειρο μου από μικρός. Αισθάνομαι περήφανος που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ. Δεν περίμενα να πάρει έκταση το θέμα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος από τα μηνύματα που πήρα από τον κόσμο και από τον Γ. Σαββίδη. Αυτά ένιωθα, αυτά είπα. Το κυνηγάω από μικρός το όνειρο, ένιωσα την ανάγκη να το πω. Είμαι ευγνώμων που με έδωσε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ».

- το τι θα σημαίνει ο ΠΑΟΚ για εκείνον από εδώ και πέρα: «Κρατάω τις στιγμές που φόρεσα τη φανέλα, που έκανα περήφανους τους δικούς μου. Μόνο τα καλά θα θυμάμαι, όχι τα άσχημα. Τις φιλίες που έκανα, τους παίκτες που γνώρισα, πράγματα που θα μου μείνουν μια ζωή».

-το αν έχει και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι δεν έπαιξε παραπάνω στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το πω ακόμη. Έδωσα τα πάντα. Καθημερινά το 100%. Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα προσπαθώ. Ίσως να μην ήταν αρκετό όλα αυτά. Εγώ πάντως έκανα τη δουλειά μου».

-τη φωτογραφία που επέλεξε στο μήνυμα αποχαιρετισμού στα social media: «Ήταν το πρώτο και πιο συναισθηματικό παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Σλοβακία, σε ένα ματς που κρινόταν και πρόκριση».

-το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά και το που μπορεί να φτάσει φέτος: «Πιστεύω ότι η ομάδα από ποιότητα ξεχειλίζει, αλλά πρέπει να δέσει. Ήρθε και ο Μακ μπροστά, πρέπει να γνωριστεί λίγο με τα παιδιά. Βιαστήκαμε να κρίνουμε την ομάδα από τα όσα έδειξε στην προετοιμασία, θα λυθούν τα πόδια και η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι πιστεύω. Με το ήδη υπάρχον ρόστερ. Γνωρίζουν τα παιδιά το πρωτάθλημα πλέον. Παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Τζάλμα ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.

Εννοείται ότι ήταν καλή πέρσι η χρονιά με έναν τίτλο. αλλά φέτος μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα. Δεν ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ πέρσι. Φέτος ο Ολυμπιακός και ο κάθε Ολυμπιακός υπολογίζει περισσότερο τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

-τους φίλους που έκανε στον ΠΑΟΚ: «Με αρκετά παιδιά έκανα παρέα. Ήταν ο Μαλεζάς, ο Μυστακίδης, ο Γλύκος, αλλά ήμουν πολύ κοντά με όλα τα παιδιά. Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Είχαμε τρομερή σχέση με όλους. Φυσικά και ο κολλητός μου είναι ο Χαρίσης».

-τη μεταγραφή του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πήρε τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα παιδιά, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Έχει τρομερά προσόντα και πιστεύω ότι αν του δοθεί η ευκαιρία θα τα δείξει. Είναι πολύ καλός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x