Stoiximan Super League

Κοροπούλης: «Ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας, αλλά κρίθηκε στην ποιότητα του Παναιτωλικού»

Στην ποιότητα κάποιων παικτών του Παναιτωλικού απέδωσε την ήττα του Πανιωνίου στο Αγρίνιο ο Δημήτρης Κοροπούλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως ήταν τιμή του που προετοίμασε την ομάδα όλη την εβδομάδα για ένα τόσο καθοριστικό, όπως το χαρακτήρισε, ματς, εξήρε το τεχνικό τιμ των αντιπάλων και τόνισε πως θα παλέψουν για την παραμονή.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε εδώ, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Στα μέσα της εβδομάδας η διοίκηση μου έδωσε την ευκαιρία να προετοιμάσω την ομάδα. Ευχαριστώ τα παιδιά που τήρησαν το πλάνο μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα των παικτών του Παναιτωλικού και θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Χάβο και τον κ. Μιχαηλίδη για τη δουλειά που κάνουν», είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανέρυθρων».

Και ρωτήθηκε μετά αν η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. «Είμαι νέος προπονητής και δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προπόνηση της επόμενης ημέρας και, όσο δύσκολο και αν είναι το έργο μας, θα το παλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x