Stoiximan Super League

Κορυφαία ομάδα της Super League εκτός έδρας ο Ατρόμητος

Μπορεί βαθμολογικά η νίκη του Ατρόμητου επί του Λεβαδειακού να μην του πρόσφερε κάτι, αλλά του χάρισε μια αν μη τι άλλο τιμητική πρωτιά.

Το πρωτάθλημα σε ό,τι αφορά τους βαθμολογικούς στόχους του Ατρόμητου μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και κάποιες εβδομάδες, αλλά εντός αγωνιστικού χώρου οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι κάθε άλλο παρά διατεθειμένοι να σταματήσουν την πορεία τους δεν είναι.

Με το γκολ του Μπρούνο στο 87’ έπειτα από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια, οι Περιστεριώτες επικράτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους εκτός έδρας του Λεβαδειακού και έφτασαν τους 53 βαθμούς, πετυχαίνοντας τη 14η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτή η νίκη ήταν σημαντική και για ακόμα έναν λόγο, αφού οριστικοποιήθηκε ότι ο φετινός Ατρόμητος είναι η κορυφαία ομάδα του φετινού πρωταθλήματος εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» συγκέντρωσαν 29 βαθμούς (8-5-2) μακριά από το σπίτι τους, ο ΠΑΟΚ 28 βαθμούς (8-4-3), ο Ολυμπιακός σε 14 ματς μάζεψε 25 βαθμούς (7-4-3) ενώ η ΑΕΚ σε 13 ματς (δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αυτό της Τούμπας, ενώ απομένει και αυτό της Ριζούπολης) είχε 24 βαθμούς (6-6-1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x