Stoiximan Super League

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Ακπόμ

Ο Άγγλος επιθετικός ψηφίστηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ως ο πολυτιμότερος του τελευταίου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε από τους φιλάθλους του «δικεφάλου του Βορρά» ως ο κορυφαίος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στην ψηφοφορία που έγινε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα μεγαλύτερο σκορ, αν δεν έβρισκαν απέναντί του έναν εξαιρετικό Κυριακίδη, που σταμάτησε πολλές προσπάθειες.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Τσούμπα Άκπομ . Ο προπονητής του τον έριξε στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό και ο Άγγλος φορ, αγωνιζόμενος δίπλα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, σκοράροντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πρώτο που μέτρησε για να είμαστε ακριβείς.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Άκπομ έδωσε μάχη με τον Δημήτρη Πέλκα και με ποσοστό 38,25%, και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Ο Πέλκας έμεινε στην δεύτερη θέση. Ο αρχηγός του Δικεφάλου επέστρεψε στην 11άδα μετά από δύο αγώνες και ήταν εξαιρετικός, προσφέροντας ενέργεια στην ομάδα, με ασταμάτητο τρέξιμο, πίεση και συμβολή σε όλες τις γραμμές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x