Stoiximan Super League

Κόρχουτ: «Όταν μου ήρθε η πρόταση του Άρη απέρριψα αμέσως τις προτάσεις που είχα από άλλες χώρες»

Έτοιμος να πανηγυρίσει επιτυχίες με τον Άρη είναι ο Μιχάι Κόρχουτ, όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Mihaly Korhut.

O 30χρονος διεθνής Ούγγρος ακραίος αμυντικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 1988 στην πόλη Debrecen της Ουγγαρίας.

Το πρώτο απόκτημα για την ομάδα μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από την ουγγρική Debreceni VSC (2008-2016), ενώ ακολούθησε η ισραηλινή Hapoel Beer Sheva, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, έχοντας συμμετοχές τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League και με τις δύο ομάδες.

Ο Mihaly Korhut είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας (15 συμμετοχές).

"Θα κάνω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες"

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Mihaly Korhut, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

"Ο Άρης είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και έρχομαι με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι πληροφορίες που πήρα για τον Άρη είναι οι καλύτερες. Όταν μου ήρθε η πρόταση απέρριψα αμέσως τις προτάσεις που είχα από άλλες χώρες. Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με τρελούς οπαδούς και θα κάνω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες"
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x