Ιταλία

Κοστακούρτα: «Ο Κόντε είναι ο καταλληλότερος για την εθνική Ιταλίας»

Τον Αντόνιο Κόντε έχρισε ως καταλληλότερο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ιταλίας ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα.

Το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ιταλίας από τον Αντόνιο Κόντε σχολίασε ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα.

Ο πρώην παίκτης της Μίλαν και νυν αντιπρόεδρος της επιτροπής ιταλικής ομοσπονδίας τόνισε πως ο προπονητής της Τσέλσι είναι η ιδανικότερη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που έχει αποδείξει και στο παρελθόν κατά τη θητεία του στη σκουάντρα ατζούρα τη διετία 2014-16.

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, ωστόσο ο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα μαζί του τους επόμενους μήνες» ήταν τα λόγια του Κοστακούρτα.

Παράλληλα σχολιάζοντας τα ονόματα των υπολοίπων υποψηφίων συμπεριλαμβανομένου και των Μαντσίνι, Αντσελότι και Ρανιέρι τόνισε πως : «Ο Κόντε έχει ήδη αποδείξει ότι γνωρίζει πως είναι να είσαι ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ οι υπόλοιποι όχι. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα ήμουν χαρούμενος με τον Μαντσίνι ή τον Αντσελότι, αν και ο δεύτερος φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο» .

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγους μήνες ο Κόντε ανανέωσε τη συμφωνία του με την ομάδα του Λονδίνου, αυξάνοντας τις ετήσιες απολαβές του χωρίς ωστόσο να επεκταθεί και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x