Stoiximan Super League

Κούγιας: «Διαφωνώ με την ταχύτητα της απόφασης του ΔΣ της ΑΕΛ»

Τη δική του θέση εξέφρασε μέσω επίσημης τοποθέτησής του εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα.

Τη διαφωνία του με την ταχύτητα με την οποία πήρε τις αποφάσεις του το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, που πρόσθεσε ότι θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Λάρισας και κατόπιν θα ανακοινώσει τι θα κάνει με το μέλλον του στους «βυσσινί».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Πληροφορήθηκα την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, την οποία, παρότι διαφωνώ με την ταχύτητα με την οποία ελήφθη, σέβομαι.

Όμως πριν λάβω την οριστική μου απόφαση θα περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων και μετά θα προβώ σε δημόσια δήλωση, την οποία θα πληροφορηθείτε μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων.

Να γνωρίζετε όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα και με τα όσα έχουν συμβεί εις βάρος μου και εις βάρος της ομάδας μας από διάφορα υποκείμενα του χώρου του ποδοσφαίρου και από διάφορα υποκείμενα του στενότερου και απώτερου περιβάλλοντος της ΑΕΛ στη Λάρισα, η πρώτη προτεραιότητά μου είναι η εικόνα μου απέναντι στα παιδιά μου, η διατήρηση της εικόνας και της θέσης που έχω στην επιστήμη μου και η προσωπική μου ισορροπία και αυτοεκτίμηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x