Super League 2

Κούγιας: «Ο Τεννές δεν πάει καλά με την αριθμητική»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι και τα περί αντικανονικής συμμετοχής του στο ματς Λαμία - Σπάρτη.

Για τo θέμα που προέκυψε με τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα Λαμία-Σπάρτη, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων αγωνίστηκε στο ματς, με τους Σπαρτιάτες να καταγγέλουν ότι οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν παραπάνω ξένους απ' ότι προβλέπει ο κανονισμός.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:


Για την υπόθεση που έχει προκύψει με τη συμμετοχή του Ντουρμισάι: «Ο Τεννές δεν τα πάει καλά με την αριθμητική. Δε φταίει ο προπονητής είναι θέμα διοίκησης γιατί δεν έχει έναν υπάλληλο που να ασχολείται με τα δελτία, τη δυνατότητα συμμετοχής, τις εθνικότητες και όλες τις αλλαγές ώστε να βοηθά τον προπονητή. Αυτό έχει γίνει πολλές φορές».

Για το τι ισχύει τελικά: «Πρέπει να προσέξουν και να μην βασιστούν στην ένσταση της Σπάρτης γιατί γίνονται διάφορα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νομολογία υποστηρίζει ότι είναι υποχρεωτικό σε παιχνίδια της Football League να συμμετέχουν έξι παίκτες που έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στην Εθνική Ελλάδος. Ο Ντουρμισάι είναι Έλληνας αλλά έχει αγωνιστεί με την under 20 της Αλβανίας και το ερώτημα είναι εάν ισχύει το καταστατικό που ίσχυε στην περίπτωση του Χατζηπαναγή ή όχι. Ο Ντουρμισάι δεν είναι Έλληνας, είναι ελληνοποιημένος Έλληνας. Έχει διαβατήριο ελληνικό και αλβανικό. Σημασία έχει εάν μπορεί ο Ντουρμισάι να κληθεί από τον Σκίμπε για να αγωνιστεί με την Εθνική. Εάν δεν είναι αυτό εφικτό τότε θα δικαιωθούν και θα χάσει το παιχνίδι».

Για το πότε θα υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση: «Ο νόμος υποστηρίζει ότι εντός ενός μηνός πρέπει να έχει τελειώσει».

Για την αποβολή Σάββα Θεοδωρίδη: «Εάν είπε αυτό που αναφέρεται τότε είναι δικαιολογημένη αποβολή του. Το θέμα ήταν να τα έκανε αυτά ο Μάνταλος πριν δύο χρόνια γιατί ξέρουμε ότι τον έχουν πιάσει δύο φορές οι κασέτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x