Stoiximan Super League

Κούγιας: «Οι χυδαίες εκφράσεις του αληταρά Κολτσίδα δεν τιμούν τον Άρη»

Μετωπική επίθεση στον Γιώργο Κολτσίδα εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το ματς του Άρη με τη Λάρισα, παρευρισκόμενος μάλιστα προσωπικά στη συνέντευξη Τύπου!

Με σκληρές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του Γιώργου Καλτσίδα ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι ο γενικός αρχηγός του Άρη υπερέβη τα εσκαμμένα κατά των ανθρώπων της Λάρισας μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, μάλιστα, έκανε παρέμβασή επί του θέματος, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αυτές οι ψευτομαγκιές δεν αρμόζουν στο επίπεδο των «κιτρινόμαυρων»…

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Άρη. Μαγεύτηκα ανεξαρτήτως κάποιων χυδαίων συνθημάτων που ο Άρης με την ιστορία και ποιότητα του περιβάλλοντός του δεν τα έχει ανάγκη. Θα πρέπει να έχει άλλη προσέγγιση. Είναι στην πεντάδα των ομάδων που έχουν κερδίσει τίτλους. Στελέχη σαν τον κύριο Κολτσίδα, ο οποίος προφανώς μπέρδεψε τα πράγματα με όταν ήταν ποδοσφαιριστής που έκανε αλητείες στον αγωνιστικό χώρο, είπε χυδαία πράγματα και σε μένα και προπονητές στο πρώτο γκολ. Οι χυδαίες εκφράσεις και ο τρόπος που κινήθηκε δεν τιμά τον Άρη. Η γενική φιλοξενία υπήρξε άριστη και μας εξέπληξε το μίσος του Κολτσίδα. Φοβάμαι ότι δεν θα κάνει τα ίδια πράγματα στη Λάρισα, αυτές τις ψευτομαγκιές», είπε αρχικά ο Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Μεγάλο βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο η επάνοδος του Άρη και μακάρι να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Όταν προκαλούμε, αντιδρώ. Δεν προκαλέσαμε κανέναν. Αν εξαιρέσεις 1-2 φάουλ που ήταν για κίτρινη κάρτα δεν αντιδράσαμε. Έχω μια διαδρομή, η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με φέρνει σε αντιπαράθεση με αληταράδες επιπέδου Κολτσίδα. Καθένας δηλώνει δημοσιογράφος. Αν τους δίνατε πέντε λέξεις ή εκφράσεις να βγάλουν ένα νόημα, ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από 14 ετών και γνωρίζω πρόσωπα».

Παράλληλα, το αφεντικό της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στον διαιτητή της αναμέτρησης λέγοντας ότι… «ο Τζοβάρας είναι ο ένας από τους τέσσερις διαιτητές που ζήτησε ο Μελισσανίδης να σφυρίζουν μετά τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x