Ιταλία

Κουλιμπαλί: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Την πίστη της Νάπολι στην κατάκτηση του τίτλου της Seria A, εξέφρασε ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις «αξίες» που δεν αγοράζονται.

Πεπεισμένος για το ότι η Νάπολι μπορεί να πανηγυρίσει στο τέλος της χρονιάς το πρωτάθλημα είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Η ήττα στο Τορίνο δεν άφησε πίσω της “ίχνη”. Επιπρόσθετα, η σεζόν μόλις άρχισε», ανέφερε ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξή του στην «Corriere dello Sport».

Ο Κουλιμπαλί στην πρόσφατη ήττα (4-3) της ομάδας του στην έδρα της Γιουβέντους υπέπεσε σε αυτογκόλ. Παρόλα αυτά, δέχτηκε τη στήριξη ολόκληρης της πόλης. «Η Νάπολη όχι μόνο μας ανέχεται. Η πόλη μας αγαπά. Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω, όχι μόνο σε χαρούμενες στιγμές, αλλά και σε καθημερινή βάση. Σε μία από τις άσχημες μέρες μου, μετά το αυτογκόλ μου στο ματς με την Γιουβέντους, ο κόσμος δεν κράτησε κακία. Έτσι, το ξεπέρασα γρήγορα», τόνισε ο Σενεγαλέζος στόπερ.

Τα τελευταία χρόνια το όνομά του ακούγεται για τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. Τη στιγμή μάλιστα που άπαντες στην Νάπολη τον λατρεύουν. Εντούτοις, δεν δείχνει να επηρεάζεται.

«Οι γονείς μου έμειναν εδώ για δέκα μέρες. Ένιωσαν την αγάπη της Νάπολης, ενώ περπατούσαμε στο δρόμο. Ο κόσμος έρχεται κοντά μου, ζητάει φωτογραφίες, μου δείχνει τα αισθήματά του. Μου επαναλαμβάνουν (σ.σ.: οι γονείς του) συνεχώς: “Μείνε αυτός που είσαι. Είσαι καλός και ικανός”. Αυτή είναι και η εικόνα που θα θέλω να θυμάμαι από μένα, μόλις αποσυρθώ. Επιθυμώ να τα κάνω όλα καλά. Θέλω ισχυρές και έντονες σχέσεις. Η φιλία, η γαλήνη και η οικογένεια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα και δεν μπορείς να τα αγοράσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x